2013. november 20., szerda

Gyertyateszt – Bomb Cosmetics Green Tea

Nos, ha problémamentes, kellemes fanyar illatú gyertyára vágytok, akkor ezt Nektek találták ki.


Cuki szívecske díszíti

A szívecske az égés során rózsaszínre színezi a gyertya tetejét

Pár perc után

Fél óra után

Alulról nézve maga a gyertya is rózsaszínnek látszik

A gyertya 1590 Ft-os áron megvásárolható a Bomb Cosmetics honlapján. 30-35 óra égést ígér, és be is tartja. Hosszabb időn át tartó égetésnél sem kell vele játszadozni, mert a láng kitartóan és szépen ég. A fent bemutatott rózsaszín árnyalat a harmadik égetésnél már eltűnik.

Mindenképpen beszerzek majd tőlük néhány tégelyes gyertyát, hiszen 2790 Ft-ért 45-50 órás égésű gyertyát kapunk, csodálatos csomagolásban, így karácsonyi ajándéknak is ideálisak. A tégelyes gyertyákhoz ide kattintva juthattok el. Engem bizony megnyert magának ez a cég, mert a Yankee Candle-nél jobb árakon kínál versenyképes gyertyákat.

Van tapasztalatotok a cég gyertyáival?

8 megjegyzés:

  1. Húú ezeket a gyertyákat én is néztem és köszi hogy írtál tesztet róluk! Olyan szépek és az illata is finom lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem kellett csalódnom az illatukban sem, és a tégelyesek között extra finomak is vannak, csak még nem volt szívem meggyújtani őket...

      Törlés
  2. Szagolgattam őket, de nekem mindegyiknek olyan mű illata volt. Oo Az egyiknek konkrétan olyan mint a gyerekkori láz elleni szirupnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a tégelyeseket szagoltad? Mert ott a narancsos-csokis és a kávés valami hihetetlen jó, bár én az üvegesek között sem éreztem műillatot szerencsére. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.