2013. július 5., péntek

Elfogyott termékek, 2013. július 5.

Ismét a régi képek között akadtam rá erre a csoportra, ráadásul még egy várja a sorát, így nemsokára arról is írok majd.


Taft hajlakk:
Nem szerettem különösebbben, mert ragad és elnehezíti a hajat, ezért nem tervezem az újravásárlását.

Avon holt-tengeri ásványos kézkrém:
Nagy kedvenc, már régóta használom, és most is rendeltem belőle még egyet.

Alverde dezodor:
Nagyon szeretem az illatát, és szerencsére a legtöbb helyzetben elég a tudása, bár sporthoz kevés, így olyankor másik terméket szoktam választani. Tervezem az újravásárlását, de egyelőre van másik termékem használatban.

Aloe vera gél:
Mindig ezt vásárolom, hogy legyen itthon égési sérülések és szúnyogcsípések esetére. Most bevált egy másik termék is, Balea márkájú, amely ugyan napozás utáninak ajánlott, nekem az említett célokra is megfelelt, ezért egyelőre nem tervezem ennek az újravásárlását. 

Avon Naturals hajszufflé:
Nagyon szeretem, mert isteni az illata, és a hajam is puha lett tőle. Eddig egyedül a mandarinos nem vált be, mert a kamillásat is nagyon szerettem, de ez még annál is hatékonyabb és jobb illatú. Már van belőle pótpéldányom.

14 megjegyzés:

  1. Ez az aloe vera gél nekem is megvan, arcomon lévő száraz foltokra, apró sebekre is használom, nagyon hatásos! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A száraz foltokra is beválik? Szerintem ennek örülni fog keresztanyám :-)

      Törlés
  2. Én a planet spa-tól a lehúzható arcmaszkot szerettem, de hónapok óta nem találok sehol olyat, pedig az a legjobb! :)

    Ez a hajszufflé kíváncsivá tett! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik arcmaszk volt az? Én amúgy inkább a lemoshatókat szeretem, de megvan a varázsa a lehúzhatónak, az biztos :-) A hajszufflé meg elég érdekesen hangzik, de valójában egy habszerű maszk. Mindenesetre nekem bevált :-)

      Törlés
  3. most nagyon jól esett olvasni a bejegyzéseket, miután 5 napig nem voltam netközelben! :D
    én avonból a shea vajas kézkrémet és annak a családnak a maszkját szeretem legjobban, a maszkból már van egy pótpéldányom, ha elfogy, mivel az eredeti árán elég drágának tartom, de akcióban érdemes rájuk lecsapni :) imádom, olyan puha lesz tőle az arcom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Shea vajas termékek szuperek, bár én most túl édesnek találom őket, így télre szoktam beszerezni belőlük a leginkább. :-) Nyáron a goji bogyós a kedvencem, meg a Naturals termékcsalád sok-sok gyümölcsöse :-)

      Törlés
  4. Nálam is egy Taft-hajlakk várja, hogy végre-valahára bekerüljön az Elfogytak-posztba. Már én is várom hogy a végére érjek. Nagyon.

    VálaszTörlés
  5. A hajszufflét én is használom jelenleg, nekem is nagyon bevált, tényleg isteni az illata. :))
    Az aloe vera gél pedig fel keltette az érdeklődésemet, a szúnyogcsípésekre való alkalmazása miatt. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy másnak is bevált. Az aloe vera pedig tényleg nagyon jó, nálunk most egy növényke is növekszik :-)

      Törlés
  6. A kézkrémet igaz még csak néhány napja használom, de máris oda vagyok érte :) Ezzel a hajszuffléval pedig már régóta szemezek, de még nem tudtam eldönteni,hogy kipróbáljam-e,vagy sem, mert olvastam róla jót is, rosszat is. Azt hiszem egy próbát megér! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire jó a krém? És a lábkrém is isteni :-)

      Törlés
  7. Hú azt a Taft lakkot mennyit használtam, amíg rövid hajam volt, te jó ég, de imádtam, bár Veszprémben még a Taft sem elég erős a szél ellen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nálunk is van ám szél mindig, a kedvencem egy tízemeletes, ami rosszul lett tájolva, és még majdnem teljes szélcsendben is üvölt el mellette a szél, ha meg nagyobb szél van, rá lehet feküdni :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.